Trädgårdsanläggning

Att veta hur man skall anlägga sin trädgård är inte alltid lätt. Vad kan man göra i en slänt? Hur får vi vår trädgård mer lättskött? Hur skall vi anlägga vår tomt? Detta är frågor vi kan svara på. Ring oss så kommer vi ut till er och ger er idéer och hjälper er att ta fram kostnadsförslag på just eran trädgård. Vi har lång erfarenhet av trädgårdsanläggning, här kommer några exempel på vad vi kan utföra.

UPPFARTER/GÅNGAR

Vi hjälper er med all sorts marksten i både betong och natursten. Vi gör allt från en liten gång eller en större terrass till stora uppfarter och parkeringar.

MURAR

Kullerstensmurar, sprängstensmurar eller betongmurar, det spelar ingen roll. Vi bygger dem efter era önskemål, och många gånger behöver det faktiskt inte bli dyrare med sprängsten än med betong! Vi bygger både stödmurar och fristående.

TRAPPOR

Vi kan bygga trappor av alla olika slag. Vi kommer gärna ut och tittar hos er och kommer med förslag på vad som kan passa hos just er.

L-STÖD

Ibland kan L-stöd vara det bästa alternativet, vi kan sätta både små och stora stöd då vi har grävmaskiner i olika storlekar, samt lastbilar med kran för de större stöden.

ANLÄGGA GRÄSMATTA

Har vildsvinen varit hemma hos dig eller är huset nytt och du behöver en gräsmatta? Vi kan hjälpa er med förarbete för att så gräsfrön eller rulla färdig gräsmatta.