Historik

Kungsbacka sten och entreprenad AB startades 2007 av Calle och Nicklas och hette då Servicekillarna entreprenad AB. Från början gjorde vi allt från att rensa ogräs och putsa fönster, till att bygga altaner och lägga marksten.

År 2010 hade vi inriktat oss mer mot markarbete och trädgårdsanläggning och bytte namn till Kungsbacka sten och entreprenad AB. Vi hade vid det laget hunnit köpa vår andra grävmaskin.

2013 tog vi över en lastbil och en 14 tons grävmaskin av en vän och kollega som skulle lägga ner sin firma, och det var här som vi började göra större jobb som pooler, utbyggnationer och husgrunder.

Redan från första början har vi på Kungsbacka sten & entreprenad AB haft som ambition att aldrig lämna en kund som inte är 100 % nöjd.

Vi strävar efter att tvätta bort hantverkarstämpeln genom att vara tydliga, punktliga och noggranna från början till slut.  Noggranna tydliga offerter, utförande med kvalité samt en faktura som följer offerten, är en självklarhet för oss.

Kungsbacka sten & entreprenad AB utför entreprenader där vi från början till slut står för att arbetet utförs med 100% kvalitet, vare sig det rör sig om schakt /grundarbeten, markarbete, stenarbete eller bygga en altan. Våran mångsidighet gör att vi kan utföra arbeten som annars kanske krävt tre till fyra olika firmor.

Idag består vår maskinpark av 8 st grävmaskiner, två lastbilar med kran samt två  lastmaskiner. Då grävmaskinerna är i olika storlek kan vi uträtta både små och stora markarbeten. Vill ni ha hjälp att gräva ränna för att plantera en tujahäck, anlägga grunden för ert nya hus eller kanske det är dags att byta avloppsstammen, då skall ni ringa oss.

Vi är i skrivande stund 14 anställda på företaget, och vi har 4-10 st inhyrda beroende på säsong.