Gräv- & schaktarbeten

I vår maskinpark har vi i dagsläget 8 st grävmaskiner i storlek från 1,5 ton upp till 25 ton. Detta gör att vi kan utföra både små och stora anläggningsarbeten. Här kommer några exempel på vad vi kan utföra.

Husgrunder

Vi jobbar med flera olika husleverantörer och byggare som t.ex. Älvsbyhus, Willa Nordic, A-hus, Trivselhus m.fl. Vi gör allt förarbete med hårdgörning, vatten och avlopp och kan utföra helentreprenad fram till färdig platta eller torpargrund.

Dräneringar

En dränering håller inte för alltid. Är det 40 år sedan huset byggdes eller dränerades om kan det vara hög tid att dränera igen. Vi jobbar med de olika systemen som används idag och har utbildade medarbetare som säkerställer ett perfekt resultat.

Vatten och avlopp

Behöver ni byta en befintlig avloppsledning, anlägga tryckavlopp eller gräva in nytt kommunalt vatten och avlopp så har ni hittat rätt. Vi samarbetar med rörläggare som gör inkopplingen inomhus, samt sköter kontakten med kommunen för besiktning av nya inkopplingar. Vi dokumenterar med bilder som ni kan få när arbetet är slutfört.

Har er gamla avloppsanläggning blivit utdömd av kommunen eller är det dags att byta? Vi använder oss av de bästa avloppsanläggningarna på marknaden som är testat i nordiska förhållanden. Läs mer på www.baga.se. Vi är certifierade entreprenörer hos BAGA.

Sprängning

Vi har nära samarbete med mycket erfarna sprängare som kan utföra alla slags sprängarbeten. Det kan vara allt från en liten knalle till att ta bort berg för en hel husgrund.

Poolutgrävning

Under de senaste åren har det blivit allt vanligare att ha pool hemma. Vi gräver ett flertal per år och har stor erfarenhet av olika leverantörer av både prefabricerade och murade pooler. Vi kommer gärna ut och ger er råd om vad som kan passa bäst på er tomt.

Schaktning

Vill ni bredda parkeringsplatsen eller få utgrävt för ert nya Attefallshus? Vi hjälper er gärna med mindre utgrävningar som för en häck eller en elkabel. Då vi har maskiner i alla olika storlekar kan vi utföra mindre arbeten utan mycket skada i trädgården.